Katalog towarów

  • Odzież, obuwie
  • Wszystko dla domu
  • Meble
  • Medyczne towary
  • Technika AGD RTV
  • Komputery, oprogramo
  • Zdrowie i uroda
  • Wszystko dla dzieci
  • Budownictwo, remont
  • Produkty i napoje
  • Prezenty, kwiaty
  • Narzędzia
  • Bezpieczeństwo i och
  • Przemysłowy sprzęt
  • Telefony
  • Auto i moto
  • Audio, wideo, foto
  • Lotnictwo, kolej, wo
  • Sad, ogród
  • Towary dla zwierząt
  • Elektryczny sprzęt
  • Gospodarstwo rolnicz
  • Wyroby jubilerskie
  • Książki, towary dla
  • Metale
  • Sprzęt muzyczny
  • Nieruchomość
  • Rozrywka i czas woln
  • Różne
  • Sport i rekreacja
  • Surowce i materiały
  • Sztuka,antyki
  • Tektura, skóra, futr
  • Chemia
  • Towary dla dorosłych
  • Usługi
  • Wszystko dla biznesu
 
tius.pl Katalog towarów Spożywcze produkty i napoje Suplementy diety Laktoza (mleczny cukier)

Laktoza (mleczny cukier)

  • Dostępny

    Kod towaru: 17153382

    Cena do uzgodnienia
    Sprzedawca vip Tius - Co to jest

    Sposoby opłaty

    • Sprawdź u sprzedawcy

    Sposoby dostawy

    • Sprawdź u sprzedawcy

    Firma dokonuje zwrotów zgodnie z prawem «O ochronie konsumentów»

    Okres zwrotu: 14 dni.

    Koszt zwrotu: na koszt kupującego.

    Zwrot towaru odpowiedniej jakości

    Warunki zwrotu zgodnie z prawem: towar nie był używany, opakowanie nie zostało otwarte, zachowany wygląd i właściwości użytkowe (w dobrym stanie).

    Jeśli warunki nie zostaną spełnione, odmówimy Ci zwrotu lub wymiany zgodnie z prawem.

    W przypadku wymiany lub zwrotu towaru wszelkie koszty transportu ponosi Klient.

    Wymiana na ten sam produkt lub zwrot pieniędzy za produkt.

    Zwrot towaru o niewłaściwej jakości

    Sprawdź swoje zamówienie bezpośrednio na poczcie po otrzymaniu. Jeśli zauważysz, że opakowanie towaru jest uszkodzone lub towar jest niesprawny lub z jakiegoś powodu nie pasuje lub na zewnątrz są oznaki, że towar stał się bezużyteczny z powodu złej jakości usług przewoźnika, niekompletnego wyposażenia - odmówić jej bezpośrednio na poczcie i pisemnie podać przewoźnikowi przyczynę odmowy, złożyć ACT. Kupującym, którzy nie spełnią tego warunku, odmówi się wymiany towaru lub zwrotu pieniędzy z powodu braku winy i niezaangażowania sklepu w uszkodzenie towaru i naruszenie integralności jego opakowania.

    Warunki zwrotu i wymiany

    Opis towaru Laktoza (mleczny cukier)

    Laktoza - węglowodan grupy дисахаридов, mieści się w mleku i wyrobach mleczarskich. Molekuła laktozy składa się z reszt molekuł glukozy i галактозы. Stosowanie Stosują dla przygotowywania odżywczych środowisk, na przykład przy produkcji penicyliny. Wykorzystują jak pomocniczą substancję (napełniania) w farmaceutycznym przemyśle. Z laktozy otrzymują лактулозу - cenny preparat dla leczenia jelitowych rozbratów, na przykład, zamku. Непереносимость laktozy Переносимость mleka pojawiła się z rozpowszechnieniem genu tolerancji do laktozy. Wiadomo, że ten gen powstał w Północnej Europie blisko 5000 lat do н. э., gdzie obecnie ma najwyższą częstość. Dobra переносимость mlecznego cukru dała nośnikom tego genu przewagi w walce o przetrwanie i pozwoliła szeroko rozprzestrzenić się. Nie zważając na użytek laktozy w celu leczniczą, u wielu osób laktoza nie przyswaja się i wywołuje naruszenia w pracy układu pokarmowego, w tej liczbie rozwolnienie, bóle i wzdęcie brzucha, nudność i wymioty po użytku wyrobów mleczarskich. U tych ludzi nieobecny czy dzieje się w niedostatecznej ilości ferment laktaza. Przepisanie laktazy - rozszczepianie laktozy na jej części, glukozę i галактозу, które muszą potem adsorbować się cienkim jelitem. Przy niedostatecznej funkcji laktazy laktoza zostaje w jelicie w początkowym rodzaju i związuje wodę, co wywołuje диарею. Poza tym, jelitowe bakterie wywołują fermentację mlecznego cukru, wskutek czego odbywa się wzdęcie brzucha. Непереносимость mlecznego cukru jest dosyć rozpowszechniona. Tak, w Szwecji i Дании непереносимость laktozy spotyka się w przybliżeniu u 3% dorosłych jaźni, w Finlandii i Szwajcarii - u 16%, w Anglii - u 20–30%, w Francji - u 42%, a w krajach Południowo-wschodniej Azji i u афроамериканцев w USA - prawie u 100%. Непереносимость laktozy często spotyka się wśród rdzennej ludności Afryki, Ameryki i szeregu państw Azji. Ona jest związana z nieobecnością w tych regionach tradycyjnej mlecznej hodowli. Na przykład, w plemionach масаев, фулани i тасси w Afryce hodują mleczne bydło, i u dorosłych przedstawicieli tych plemion непереносимость laktozy spotyka się stosunkowo rzadko. Częstość tego zjawiska w Rosji składa średnio blisko 16-18%. Лактозный оперон Лактозный оперон – kolejność genów u wielu bakterii, która koduje fermenty, konieczne dla rozszczepiania laktozy do glukozy i галактозы, czyli dla utylizacji cukru. Badania tego оперона zagrały ważną rolę w rozwoju molekularnej genetyki.
    Laktoza - węglowodan grupy дисахаридов, mieści się w mleku i wyrobach mleczarskich. Molekuła laktozy składa się z reszt molekuł glukozy i галактозы. Stosowanie Stosują dla przygotowywania odżywczych środowisk, na przykład przy produkcji penicyliny. Wykorzystują jak pomocniczą substancję (napełniania) w farmaceutycznym przemyśle. Z laktozy otrzymują лактулозу - cenny preparat dla leczenia jelitowych rozbratów, na przykład, zamku. Непереносимость laktozy Переносимость mleka pojawiła się z rozpowszechnieniem genu tolerancji do laktozy. Wiadomo, że ten gen powstał w Północnej Europie blisko 5000 lat do н. э., gdzie obecnie ma najwyższą częstość. Dobra переносимость mlecznego cukru dała nośnikom tego genu przewagi w walce o przetrwanie i pozwoliła szeroko rozprzestrzenić się. Nie zważając na użytek laktozy w celu leczniczą, u wielu osób laktoza nie przyswaja się i wywołuje naruszenia w pracy układu pokarmowego, w tej liczbie rozwolnienie, bóle i wzdęcie brzucha, nudność i wymioty po użytku wyrobów mleczarskich. U tych ludzi nieobecny czy dzieje się w niedostatecznej ilości ferment laktaza. Przepisanie laktazy - rozszczepianie laktozy na jej części, glukozę i галактозу, które muszą potem adsorbować się cienkim jelitem. Przy niedostatecznej funkcji laktazy laktoza zostaje w jelicie w początkowym rodzaju i związuje wodę, co wywołuje диарею. Poza tym, jelitowe bakterie wywołują fermentację mlecznego cukru, wskutek czego odbywa się wzdęcie brzucha. Непереносимость mlecznego cukru jest dosyć rozpowszechniona. Tak, w Szwecji i Дании непереносимость laktozy spotyka się w przybliżeniu u 3% dorosłych jaźni, w Finlandii i Szwajcarii - u 16%, w Anglii - u 20–30%, w Francji - u 42%, a w krajach Południowo-wschodniej Azji i u афроамериканцев w USA - prawie u 100%. Непереносимость laktozy często spotyka się wśród rdzennej ludności Afryki, Ameryki i szeregu państw Azji. Ona jest związana z nieobecnością w tych regionach tradycyjnej mlecznej hodowli. Na przykład, w plemionach масаев, фулани i тасси w Afryce hodują mleczne bydło, i u dorosłych przedstawicieli tych plemion непереносимость laktozy spotyka się stosunkowo rzadko. Częstość tego zjawiska w Rosji składa średnio blisko 16-18%. Лактозный оперон Лактозный оперон – kolejność genów u wielu bakterii, która koduje fermenty, konieczne dla rozszczepiania laktozy do glukozy i галактозы, czyli dla utylizacji cukru. Badania tego оперона zagrały ważną rolę w rozwoju molekularnej genetyki.
    Весь опис

    Odzewy

  • Odzewy Laktoza (mleczny cukier)

    Zostaw recenzję
  • Fotografie Laktoza (mleczny cukier)

Kontakty
vip
Tius - Co to jest
На ub.ua 10 lat
Adres:

43024, Ukraina, Wołyń, Lutsk, al.Widrodżenia, dom 26a, biuro 105

Numer telefonu: +38 (067) 551 20 XX Pokazać telefony
 
Napisać zawiadomienia
Wybierzcie formę zwrócenia :
 
 
 
Zamówić dzwonek
person
phone
email
record_voice_over
create