-
Dostępny
Kod towaru: 2110267
Cena do uzgodnieniaSposoby opłaty
- Sprawdź u sprzedawcy
Sposoby dostawy
- Sprawdź u sprzedawcy
Firma dokonuje zwrotów zgodnie z prawem «O ochronie konsumentów»
Okres zwrotu: 14 dni.
Koszt zwrotu: na koszt kupującego.
Zwrot towaru odpowiedniej jakości
Warunki zwrotu zgodnie z prawem: towar nie był używany, opakowanie nie zostało otwarte, zachowany wygląd i właściwości użytkowe (w dobrym stanie).
Jeśli warunki nie zostaną spełnione, odmówimy Ci zwrotu lub wymiany zgodnie z prawem.
W przypadku wymiany lub zwrotu towaru wszelkie koszty transportu ponosi Klient.
Wymiana na ten sam produkt lub zwrot pieniędzy za produkt.
Zwrot towaru o niewłaściwej jakości
Sprawdź swoje zamówienie bezpośrednio na poczcie po otrzymaniu. Jeśli zauważysz, że opakowanie towaru jest uszkodzone lub towar jest niesprawny lub z jakiegoś powodu nie pasuje lub na zewnątrz są oznaki, że towar stał się bezużyteczny z powodu złej jakości usług przewoźnika, niekompletnego wyposażenia - odmówić jej bezpośrednio na poczcie i pisemnie podać przewoźnikowi przyczynę odmowy, złożyć ACT. Kupującym, którzy nie spełnią tego warunku, odmówi się wymiany towaru lub zwrotu pieniędzy z powodu braku winy i niezaangażowania sklepu w uszkodzenie towaru i naruszenie integralności jego opakowania.
Opis towaru Sól jest kamienna 1-го, 2-го, 3-го mielenia
Zamówić mniejszą ilość towaru możecie przeszedłszy na oficjalną stronę internetową po powoływaniu
Sól - spożywczy produkt. W mielonym rodzaju jest drobnymi kryształami białego koloru.
Stosowanie:
W przygotowywaniu pokarmu kucharska sól stosuje się jak ważna przyprawa. Sól ma dobrze znajomy każdemu człowiekowi charakterystyczny smak, bez którego pokarm zdaje się przaśnym. Taka właściwość soli jest uwarunkowana fizjologią człowieka, lecz ludzie dość często zużywają sole więcej, aniżeli koniecznie dla fizjologicznych procesów.
Kucharska sól ma słabe antyseptyczne właściwości; 10-15% zawartość soli zapobiega rozwojowi gnilnych bakterii, co służy przyczyną jej szerokiego stosowania w jakości konserwantu pokarmu i innych organicznych mas (skóry, drewna, klejąc).
Nadużycie solą
Według danych Światowej organizacji lecznictwa, systematyczne przyjęcie nadmiernej w porównaniu z fizjologiczną normą ilości soli doprowadza do podwyższenia ciśnienia tętniczego i, w skutek, - do rozmaitych chorób serca i pączków, raka żołądka i osteoporozy. Razem z innymi solami sodu, kucharska sól może stać się przyczyną chorób oczu i nacieku powiek - jak wiadomo, sól zatrzymuje w organizmie wodę, dużą objętość której «zachowuje» w sobie tłuszczowa tkanka. Może doprowadzić do podwyższenia внутриглазного presji i rozwoju katarakty.Dla jednego człowieka są uważane za fizjologiczną normę 5 gramów soli w dniu. W Europie i USA, jednak, średni mieszkaniec zużywa blisko 10 gramów. W wielu krajach Europy i USA są rozwinięte programy po rozjaśnianiu fatalnych skutków nadużycia solą.
Chemiczny przemysł
Kucharska sól wykorzystuje się w przemyśle dla otrzymania sody, chloru, solnego kwasu, гидроксида sodu i metalowego sodu
ЧП «System Optimum» jest czołową kompanią w Zachodniej Ukrainie, która zrealizuje chemiczne odczynniki i surowiec. Asortyment химреактивов, chemicznych i weterynaryjnych substancji, laboratoryjnego i chemicznego naczynia, sprzętu stale rośnie.Zamówić mniejszą ilość towaru możecie przeszedłszy na oficjalną stronę internetową po powoływaniu
Sól - spożywczy produkt. W mielonym rodzaju jest drobnymi kryształami białego koloru.
Stosowanie:
W przygotowywaniu pokarmu kucharska sól stosuje się jak ważna przyprawa. Sól ma dobrze znajomy każdemu człowiekowi charakterystyczny smak, bez którego pokarm zdaje się przaśnym. Taka właściwość soli jest uwarunkowana fizjologią człowieka, lecz ludzie dość często zużywają sole więcej, aniżeli koniecznie dla fizjologicznych procesów.
Kucharska sól ma słabe antyseptyczne właściwości; 10-15% zawartość soli zapobiega rozwojowi gnilnych bakterii, co służy przyczyną jej szerokiego stosowania w jakości konserwantu pokarmu i innych organicznych mas (skóry, drewna, klejąc).
Nadużycie solą
Według danych Światowej organizacji lecznictwa, systematyczne przyjęcie nadmiernej w porównaniu z fizjologiczną normą ilości soli doprowadza do podwyższenia ciśnienia tętniczego i, w skutek, - do rozmaitych chorób serca i pączków, raka żołądka i osteoporozy. Razem z innymi solami sodu, kucharska sól może stać się przyczyną chorób oczu i nacieku powiek - jak wiadomo, sól zatrzymuje w organizmie wodę, dużą objętość której «zachowuje» w sobie tłuszczowa tkanka. Może doprowadzić do podwyższenia внутриглазного presji i rozwoju katarakty.Dla jednego człowieka są uważane za fizjologiczną normę 5 gramów soli w dniu. W Europie i USA, jednak, średni mieszkaniec zużywa blisko 10 gramów. W wielu krajach Europy i USA są rozwinięte programy po rozjaśnianiu fatalnych skutków nadużycia solą.
Chemiczny przemysł
Kucharska sól wykorzystuje się w przemyśle dla otrzymania sody, chloru, solnego kwasu, гидроксида sodu i metalowego sodu
ЧП «System Optimum» jest czołową kompanią w Zachodniej Ukrainie, która zrealizuje chemiczne odczynniki i surowiec. Asortyment химреактивов, chemicznych i weterynaryjnych substancji, laboratoryjnego i chemicznego naczynia, sprzętu stale rośnie.Odzewy
-
Odzewy Sól jest kamienna 1-го, 2-го, 3-го mielenia
Zostaw recenzjęAby napisać komentarz musisz 0%zaloguj się%. -
Popularne kategorie
Oglądałeś
-
nie ma
-
dostępny
-
nie ma
-
dostępny
-
dostępny
43024, Ukraina, Wołyń, Lutsk, al.Widrodżenia, dom 26a, biuro 105