-
Dostępny
Kod towaru: 2108489
Cena do uzgodnieniaSposoby opłaty
- Sprawdź u sprzedawcy
Sposoby dostawy
- Sprawdź u sprzedawcy
Firma dokonuje zwrotów zgodnie z prawem «O ochronie konsumentów»
Okres zwrotu: 14 dni.
Koszt zwrotu: na koszt kupującego.
Zwrot towaru odpowiedniej jakości
Warunki zwrotu zgodnie z prawem: towar nie był używany, opakowanie nie zostało otwarte, zachowany wygląd i właściwości użytkowe (w dobrym stanie).
Jeśli warunki nie zostaną spełnione, odmówimy Ci zwrotu lub wymiany zgodnie z prawem.
W przypadku wymiany lub zwrotu towaru wszelkie koszty transportu ponosi Klient.
Wymiana na ten sam produkt lub zwrot pieniędzy za produkt.
Zwrot towaru o niewłaściwej jakości
Sprawdź swoje zamówienie bezpośrednio na poczcie po otrzymaniu. Jeśli zauważysz, że opakowanie towaru jest uszkodzone lub towar jest niesprawny lub z jakiegoś powodu nie pasuje lub na zewnątrz są oznaki, że towar stał się bezużyteczny z powodu złej jakości usług przewoźnika, niekompletnego wyposażenia - odmówić jej bezpośrednio na poczcie i pisemnie podać przewoźnikowi przyczynę odmowy, złożyć ACT. Kupującym, którzy nie spełnią tego warunku, odmówi się wymiany towaru lub zwrotu pieniędzy z powodu braku winy i niezaangażowania sklepu w uszkodzenie towaru i naruszenie integralności jego opakowania.
Opis towaru Guma arabska ксантана (ксантановая guma arabska)
Zamówić mniejszą ilość towaru możecie przeszedłszy na oficjalną stronę internetową po powoływaniu
Ксанта́nowa каме́дь (ксанта́н) - przyrodniczy chemiczny związek (C35H49O29) n, suplement diety Е415, stosuje do grupy stabilizatorów.
Po chemicznej przyrodzie ксантановая guma arabska jest polisacharydem, otrzymanym przez fermentację z użyciem bakterii Xanthomonas campestris. W życiowym cyklu bakterii służy nim obroną od wirusów i przeschnięcia, toż może wykorzystywać się w kosmetycznych środkach dla zwilżenia skóry. Produkcja ксантана jest oparta na аэробном fermentacji w wodnym rozczynie węglowodanów, źródła azotu i др, potem środowisko pasteryzują i osadzają spirytusem czy oczyszczają metodą фильтрации. Właściwości ксантана regulują zmieniając warunki życia bakterii. Główny łańcuch polimera jest identyczny molekule celulozy. Odnogi są resztami molekuł glukozy, маннозы, глюкуроновой kwasu a także пировинограднокислые (пируватные) i acetylowymi grupami. Liczba пируватных grup wyznacza lepkość wodnych rozczynów ксантана. Dla spożywczych celi kwasowe grupy neutralizują, przeprowadzając ксантан do potasowych, sodowych czy kalcja soli.
Stosowanie
Ксантановая guma arabska wykorzystuje się w spożywczych systemach w jakości загустителей, гелеобразователей i stabilizatorów. Ona dobrze растворима w zimnej i gorącej wodzie, mleku, a także w rozczynach soli i cukru. Molekuły ксантана adsorbują wodę z utworzeniem trójwymiarowej siatki z podwójnych spiral ксантана, po strukturze bliskiej z żelą, lecz mniejszą lepkością, co różni się. W związku z tym, ксантан zazwyczaj wykorzystują jak загуститель czy stabilizator, a nie гелеобразователь.
Stosowanie ксантановой gumy arabskiej pozwala:
zwiększyć lepkość i elastyczną farszu;
otrzymać stabilniejszą i plastyczną strukturę gotowego produktu;
zmniejszyć straty wilgoci przy термообработке i późniejszym przechowywaniu gotowych produktów.
Rozczyn ксантана jest odporny na fermenty, spirytusy, Położywszy się, kwasom (oprócz solnej) i alkaliom, wysokim (do 120ºС) i niskim (do −18ºС) temperaturom. W mieszance z inną gumą arabską efekt zgęstnia jest wyższy, aniżeli dla każdego загустителя oddzielnie. Dla rozczynu ксантана są charakterystyczne wysokie znaczenia lepkości w diapazonie pH od 2 do 12 i pseudoplastyczności. Dzięki tym właściwościom formuje dobrą strukturę, długoterminowy stabilizuje produkty i przedłuża terminy ich przechowywania. Szeroko wykorzystuje się w produkcji sosów, wyrobów mleczarskich, lodów, deserów, piekarniczych wyrobów, napojów ta ін.
Oprócz spożywczego i kosmetycznego przemysłu, ксантановая guma arabska stosuje się w procesach wydobywania nafty i gazu (wiertnicze rozczyny z treścią gumy arabskiej do 2 % dla wiertnictwa poziomych i pochyły-skierowanych szybów wiertniczych).
ЧП «System Optimum» jest czołową kompanią w Zachodniej Ukrainie, która zrealizuje chemiczne odczynniki i surowiec. Asortyment химреактивов, chemicznych i weterynaryjnych substancji, laboratoryjnego i chemicznego naczynia, sprzętu stale rośnie.Zamówić mniejszą ilość towaru możecie przeszedłszy na oficjalną stronę internetową po powoływaniu
Ксанта́nowa каме́дь (ксанта́н) - przyrodniczy chemiczny związek (C35H49O29) n, suplement diety Е415, stosuje do grupy stabilizatorów.
Po chemicznej przyrodzie ксантановая guma arabska jest polisacharydem, otrzymanym przez fermentację z użyciem bakterii Xanthomonas campestris. W życiowym cyklu bakterii służy nim obroną od wirusów i przeschnięcia, toż może wykorzystywać się w kosmetycznych środkach dla zwilżenia skóry. Produkcja ксантана jest oparta na аэробном fermentacji w wodnym rozczynie węglowodanów, źródła azotu i др, potem środowisko pasteryzują i osadzają spirytusem czy oczyszczają metodą фильтрации. Właściwości ксантана regulują zmieniając warunki życia bakterii. Główny łańcuch polimera jest identyczny molekule celulozy. Odnogi są resztami molekuł glukozy, маннозы, глюкуроновой kwasu a także пировинограднокислые (пируватные) i acetylowymi grupami. Liczba пируватных grup wyznacza lepkość wodnych rozczynów ксантана. Dla spożywczych celi kwasowe grupy neutralizują, przeprowadzając ксантан do potasowych, sodowych czy kalcja soli.
Stosowanie
Ксантановая guma arabska wykorzystuje się w spożywczych systemach w jakości загустителей, гелеобразователей i stabilizatorów. Ona dobrze растворима w zimnej i gorącej wodzie, mleku, a także w rozczynach soli i cukru. Molekuły ксантана adsorbują wodę z utworzeniem trójwymiarowej siatki z podwójnych spiral ксантана, po strukturze bliskiej z żelą, lecz mniejszą lepkością, co różni się. W związku z tym, ксантан zazwyczaj wykorzystują jak загуститель czy stabilizator, a nie гелеобразователь.
Stosowanie ксантановой gumy arabskiej pozwala:
zwiększyć lepkość i elastyczną farszu;
otrzymać stabilniejszą i plastyczną strukturę gotowego produktu;
zmniejszyć straty wilgoci przy термообработке i późniejszym przechowywaniu gotowych produktów.
Rozczyn ксантана jest odporny na fermenty, spirytusy, Położywszy się, kwasom (oprócz solnej) i alkaliom, wysokim (do 120ºС) i niskim (do −18ºС) temperaturom. W mieszance z inną gumą arabską efekt zgęstnia jest wyższy, aniżeli dla każdego загустителя oddzielnie. Dla rozczynu ксантана są charakterystyczne wysokie znaczenia lepkości w diapazonie pH od 2 do 12 i pseudoplastyczności. Dzięki tym właściwościom formuje dobrą strukturę, długoterminowy stabilizuje produkty i przedłuża terminy ich przechowywania. Szeroko wykorzystuje się w produkcji sosów, wyrobów mleczarskich, lodów, deserów, piekarniczych wyrobów, napojów ta ін.
Oprócz spożywczego i kosmetycznego przemysłu, ксантановая guma arabska stosuje się w procesach wydobywania nafty i gazu (wiertnicze rozczyny z treścią gumy arabskiej do 2 % dla wiertnictwa poziomych i pochyły-skierowanych szybów wiertniczych).
ЧП «System Optimum» jest czołową kompanią w Zachodniej Ukrainie, która zrealizuje chemiczne odczynniki i surowiec. Asortyment химреактивов, chemicznych i weterynaryjnych substancji, laboratoryjnego i chemicznego naczynia, sprzętu stale rośnie.Odzewy
-
Odzewy Guma arabska ксантана (ксантановая guma arabska)
Zostaw recenzjęAby napisać komentarz musisz 0%zaloguj się%. -
Popularne kategorie
Oglądałeś
-
dostępny
-
dostępny
-
pod zamówienie
-
pod zamówienie
-
dostępny
43024, Ukraina, Wołyń, Lutsk, al.Widrodżenia, dom 26a, biuro 105