-
Pod zamówienie
Kod towaru: 23262315
Cena do uzgodnieniaSposoby opłaty
- Sprawdź u sprzedawcy
Sposoby dostawy
- Sprawdź u sprzedawcy
Firma dokonuje zwrotów zgodnie z prawem «O ochronie konsumentów»
Okres zwrotu: 14 dni.
Koszt zwrotu: na koszt kupującego.
Zwrot towaru odpowiedniej jakości
Warunki zwrotu zgodnie z prawem: towar nie był używany, opakowanie nie zostało otwarte, zachowany wygląd i właściwości użytkowe (w dobrym stanie).
Jeśli warunki nie zostaną spełnione, odmówimy Ci zwrotu lub wymiany zgodnie z prawem.
W przypadku wymiany lub zwrotu towaru wszelkie koszty transportu ponosi Klient.
Wymiana na ten sam produkt lub zwrot pieniędzy za produkt.
Zwrot towaru o niewłaściwej jakości
Sprawdź swoje zamówienie bezpośrednio na poczcie po otrzymaniu. Jeśli zauważysz, że opakowanie towaru jest uszkodzone lub towar jest niesprawny lub z jakiegoś powodu nie pasuje lub na zewnątrz są oznaki, że towar stał się bezużyteczny z powodu złej jakości usług przewoźnika, niekompletnego wyposażenia - odmówić jej bezpośrednio na poczcie i pisemnie podać przewoźnikowi przyczynę odmowy, złożyć ACT. Kupującym, którzy nie spełnią tego warunku, odmówi się wymiany towaru lub zwrotu pieniędzy z powodu braku winy i niezaangażowania sklepu w uszkodzenie towaru i naruszenie integralności jego opakowania.
Opis towaru Naturalny kozi ser Качотта (młody)
Качотта – uniwersalny ser, który podoba się praktycznie wszystkim.
Ser Качотта wyrabiamy za włoską technologią.
Jeden z najrozpowszechnionych we Włoszech serów – to Качотта.
On jest jeden z tradycyjnych serów fermerski-rzemieślniczego pochodzenia
wiele gatunków wyrabiają się we włoskich regionach Умбрия i Toskania w ciągu wielu setek lat.
Качотта - mały czy średniego rozmiaru ser wagą od 250 g - do 1 kg.
To, swego rodu, uniwersalny ser, który jest dobry i młodym, i dojrzałym.
Używać ten ser można praktycznie od razu potem przygotowywania – przez 2 dni, przez 7, przez 10.
Młoda каччота delikatna na smak i полумягкая po konsystencji.
Po harcie ducha 30-40 dni ser staje się полутвердым, trochę pikantnym, lecz zachowuje śmietankowy smak.
Ten ser tradycyjnie ma formę kręgu czy cylindra.
Termin dojrzewania – od 2.5 miesięcy i więcej.
Nasz rzemieślniczy ser Качотта młoda wytrzymuje się od 10 do 30 dni.
Przy takim terminie dojrzewania ten ser zachowuje swoją delikatność i śmietankowy smak, i, w owym że czasie
już nabywa charakterystyczny twarogowy aromat i dostateczną twardość.
Ser Качотта dziesięciodniowego hartu ducha ma prężną strukturę, dość dobrze нарезается.
Jego można nawet natrzeć na tarce.
Smak Качотты jest delikatnie-pikantny. Struktura sera полутвердая, z niewielkimi punktami. Ser prosto (taje w ustach).
Ser Качотта młoda smaczny jak samodzielna potrawa. Pięknie podchodzi dla codziennych śniadań czy kolacji.
Jednoczy się z jarzynami, natką, różnym pieczywem, makaronami wyrobami, grysikami, nietłustym mięsem.
Dobrze tonuje smak sera lekkie białe, czerwienne wino czy szampan. Ten ser godnie ubierze dowolny odświętny stół.
Zachowuje się ser Качотта młoda na średniej półce lodówki w ciągu jednego miesiąca.
Po ujawnieniu opakowywania koniecznie spożyć ser w nurcie 14 dni.
Ten ser należy obowiązkowo zachowywać zawiniętym do spożywczej błony czy folii.
Ser lepiej nie trzymać w polietylenach pakietach, ponieważ to może doprowadzić do jego obrażenia.
Przecież ser, a zwłaszcza rzemieślniczy ser z naturalnego цельного mleka – to żywy produkt
w którym zachowują się молочно-кислые bakterie i inne pożyteczne mikroorganizmy.
W polietylenie oni giną i zaczynają gnić.
Skład: mleko kozie jednolite, zakiszenie mlecznych kultur, молокосвертывающий ferment
roślinnego pochodzenia, sól.
Spożywcza wartość na 100 g produktu :
Wiewiórki - 16,5 g, Жири - 18 r., Węglowodany - 0 r.
Energetyczna wartość na 100 g produktu - 228 кКал.
Ser Качотта możecie kupić w naszym internet-sklepie.
On jest przedstawiony w formie okrągłych główek wagą 250 g, 500 g, 1 kgКачотта – uniwersalny ser, który podoba się praktycznie wszystkim.
Ser Качотта wyrabiamy za włoską technologią.
Jeden z najrozpowszechnionych we Włoszech serów – to Качотта.
On jest jeden z tradycyjnych serów fermerski-rzemieślniczego pochodzenia
wiele gatunków wyrabiają się we włoskich regionach Умбрия i Toskania w ciągu wielu setek lat.
Качотта - mały czy średniego rozmiaru ser wagą od 250 g - do 1 kg.
To, swego rodu, uniwersalny ser, który jest dobry i młodym, i dojrzałym.
Używać ten ser można praktycznie od razu potem przygotowywania – przez 2 dni, przez 7, przez 10.
Młoda каччота delikatna na smak i полумягкая po konsystencji.
Po harcie ducha 30-40 dni ser staje się полутвердым, trochę pikantnym, lecz zachowuje śmietankowy smak.
Ten ser tradycyjnie ma formę kręgu czy cylindra.
Termin dojrzewania – od 2.5 miesięcy i więcej.
Nasz rzemieślniczy ser Качотта młoda wytrzymuje się od 10 do 30 dni.
Przy takim terminie dojrzewania ten ser zachowuje swoją delikatność i śmietankowy smak, i, w owym że czasie
już nabywa charakterystyczny twarogowy aromat i dostateczną twardość.
Ser Качотта dziesięciodniowego hartu ducha ma prężną strukturę, dość dobrze нарезается.
Jego można nawet natrzeć na tarce.
Smak Качотты jest delikatnie-pikantny. Struktura sera полутвердая, z niewielkimi punktami. Ser prosto (taje w ustach).
Ser Качотта młoda smaczny jak samodzielna potrawa. Pięknie podchodzi dla codziennych śniadań czy kolacji.
Jednoczy się z jarzynami, natką, różnym pieczywem, makaronami wyrobami, grysikami, nietłustym mięsem.
Dobrze tonuje smak sera lekkie białe, czerwienne wino czy szampan. Ten ser godnie ubierze dowolny odświętny stół.
Zachowuje się ser Качотта młoda na średniej półce lodówki w ciągu jednego miesiąca.
Po ujawnieniu opakowywania koniecznie spożyć ser w nurcie 14 dni.
Ten ser należy obowiązkowo zachowywać zawiniętym do spożywczej błony czy folii.
Ser lepiej nie trzymać w polietylenach pakietach, ponieważ to może doprowadzić do jego obrażenia.
Przecież ser, a zwłaszcza rzemieślniczy ser z naturalnego цельного mleka – to żywy produkt
w którym zachowują się молочно-кислые bakterie i inne pożyteczne mikroorganizmy.
W polietylenie oni giną i zaczynają gnić.
Skład: mleko kozie jednolite, zakiszenie mlecznych kultur, молокосвертывающий ferment
roślinnego pochodzenia, sól.
Spożywcza wartość na 100 g produktu :
Wiewiórki - 16,5 g, Жири - 18 r., Węglowodany - 0 r.
Energetyczna wartość na 100 g produktu - 228 кКал.
Ser Качотта możecie kupić w naszym internet-sklepie.
On jest przedstawiony w formie okrągłych główek wagą 250 g, 500 g, 1 kgCharakterystyki
- waga 1 kg, 0.5 kg, 0.25 kg
Odzewy
-
Charakterystyki Naturalny kozi ser Качотта (młody)
- waga 1 kg, 0.5 kg, 0.25 kg
-
Odzewy Naturalny kozi ser Качотта (młody)
Zostaw recenzjęAby napisać komentarz musisz 0%zaloguj się%. -
Popularne kategorie
Oglądałeś
-
nie ma
-
dostępny
-
dostępny
-
dostępny
-
dostępny
43024, Ukraina, Wołyń, Lutsk, al.Widrodżenia, dom 26a, biuro 105