-
Dostępny
Kod towaru: M2208113
Cena do uzgodnieniaSposoby opłaty
- Sprawdź u sprzedawcy
Sposoby dostawy
- Sprawdź u sprzedawcy
Firma dokonuje zwrotów zgodnie z prawem «O ochronie konsumentów»
Okres zwrotu: 14 dni.
Koszt zwrotu: na koszt kupującego.
Zwrot towaru odpowiedniej jakości
Warunki zwrotu zgodnie z prawem: towar nie był używany, opakowanie nie zostało otwarte, zachowany wygląd i właściwości użytkowe (w dobrym stanie).
Jeśli warunki nie zostaną spełnione, odmówimy Ci zwrotu lub wymiany zgodnie z prawem.
W przypadku wymiany lub zwrotu towaru wszelkie koszty transportu ponosi Klient.
Wymiana na ten sam produkt lub zwrot pieniędzy za produkt.
Zwrot towaru o niewłaściwej jakości
Sprawdź swoje zamówienie bezpośrednio na poczcie po otrzymaniu. Jeśli zauważysz, że opakowanie towaru jest uszkodzone lub towar jest niesprawny lub z jakiegoś powodu nie pasuje lub na zewnątrz są oznaki, że towar stał się bezużyteczny z powodu złej jakości usług przewoźnika, niekompletnego wyposażenia - odmówić jej bezpośrednio na poczcie i pisemnie podać przewoźnikowi przyczynę odmowy, złożyć ACT. Kupującym, którzy nie spełnią tego warunku, odmówi się wymiany towaru lub zwrotu pieniędzy z powodu braku winy i niezaangażowania sklepu w uszkodzenie towaru i naruszenie integralności jego opakowania.
Opis towaru Budowa kombinatów mięsnych
Kombinaty mięsne i przedsiębiorstwa, które przerabiają mięso potrzebują wielkich potęg dla obróbki chłodniczej produkcji. Wydajność przedsiębiorstwa przemysłu mięsnego zależy od potęgi chłodniczej, która jest ustalona na przedsiębiorstwie.
Wielką doniosłością jest jakość procesów technologicznych i metody obróbki chłodniczej produkcji mięsnej. Nasza kompania samodzielnie i wspólnie z włoskimi partnerami Zanotti zrealizuje chłodnicze stacje na freonie, amoniaku i grikolu, tunele dla szybkiego oziębienia, komory przechowywania, które podtrzymują najlepszy wygląd zewnętrzny i wysokie właściwości organoleptyczne mięsa, klimatyzatory i pomieszczenia, które szybko schną. Wszystkie urządzenia odpowiadają standardom CE i HACCP z dystansowym monitoringem i rejestracją parametrów temperatury. Szczególną uprzejmość w swoich projektach okazujemy efektywności energii.
Kombinaty mięsne i przedsiębiorstwa, które przerabiają mięso potrzebują wielkich potęg dla obróbki chłodniczej produkcji. Wydajność przedsiębiorstwa przemysłu mięsnego zależy od potęgi chłodniczej, która jest ustalona na przedsiębiorstwie.
Wielką doniosłością jest jakość procesów technologicznych i metody obróbki chłodniczej produkcji mięsnej. Nasza kompania samodzielnie i wspólnie z włoskimi partnerami Zanotti zrealizuje chłodnicze stacje na freonie, amoniaku i grikolu, tunele dla szybkiego oziębienia, komory przechowywania, które podtrzymują najlepszy wygląd zewnętrzny i wysokie właściwości organoleptyczne mięsa, klimatyzatory i pomieszczenia, które szybko schną. Wszystkie urządzenia odpowiadają standardom CE i HACCP z dystansowym monitoringem i rejestracją parametrów temperatury. Szczególną uprzejmość w swoich projektach okazujemy efektywności energii.
Odzewy
-
Odzewy Budowa kombinatów mięsnych
Zostaw recenzjęAby napisać komentarz musisz 0%zaloguj się%. -
Popularne kategorie
Oglądałeś
-
nie ma
-
dostępny
-
dostępny
-
dostępny
Ukraina, Dniepropietrowsk, Verhnedneprovsk, Titova, dom 37