Katalog towarów

  • Odzież, obuwie
  • Wszystko dla domu
  • Meble
  • Medyczne towary
  • Technika AGD RTV
  • Komputery, oprogramo
  • Zdrowie i uroda
  • Wszystko dla dzieci
  • Budownictwo, remont
  • Produkty i napoje
  • Prezenty, kwiaty
  • Narzędzia
  • Bezpieczeństwo i och
  • Przemysłowy sprzęt
  • Telefony
  • Auto i moto
  • Audio, wideo, foto
  • Lotnictwo, kolej, wo
  • Sad, ogród
  • Towary dla zwierząt
  • Elektryczny sprzęt
  • Gospodarstwo rolnicz
  • Wyroby jubilerskie
  • Książki, towary dla
  • Metale
  • Sprzęt muzyczny
  • Nieruchomość
  • Rozrywka i czas woln
  • Różne
  • Sport i rekreacja
  • Surowce i materiały
  • Sztuka,antyki
  • Tektura, skóra, futr
  • Chemia
  • Towary dla dorosłych
  • Usługi
  • Wszystko dla biznesu
 
tius.pl Katalog towarów Medyczne towary Farmaceutyczne preparaty Zioła lecznicze Różne roślinne preparaty Sorgo mąka

Sorgo mąka

  • Nie ma

    Kod towaru: 020340

    9 zł
    Całkowity koszt: 0

    Sposoby opłaty

    Sposoby dostawy

    Firma dokonuje zwrotów zgodnie z prawem «O ochronie konsumentów»

    Okres zwrotu: 14 dni.

    Koszt zwrotu: na koszt kupującego.

    Zwrot towaru odpowiedniej jakości

    Warunki zwrotu zgodnie z prawem: towar nie był używany, opakowanie nie zostało otwarte, zachowany wygląd i właściwości użytkowe (w dobrym stanie).

    Jeśli warunki nie zostaną spełnione, odmówimy Ci zwrotu lub wymiany zgodnie z prawem.

    W przypadku wymiany lub zwrotu towaru wszelkie koszty transportu ponosi Klient.

    Wymiana na ten sam produkt lub zwrot pieniędzy za produkt.

    Zwrot towaru o niewłaściwej jakości

    Sprawdź swoje zamówienie bezpośrednio na poczcie po otrzymaniu. Jeśli zauważysz, że opakowanie towaru jest uszkodzone lub towar jest niesprawny lub z jakiegoś powodu nie pasuje lub na zewnątrz są oznaki, że towar stał się bezużyteczny z powodu złej jakości usług przewoźnika, niekompletnego wyposażenia - odmówić jej bezpośrednio na poczcie i pisemnie podać przewoźnikowi przyczynę odmowy, złożyć ACT. Kupującym, którzy nie spełnią tego warunku, odmówi się wymiany towaru lub zwrotu pieniędzy z powodu braku winy i niezaangażowania sklepu w uszkodzenie towaru i naruszenie integralności jego opakowania.

    Warunki zwrotu i wymiany

    Opis towaru Sorgo mąka

    Opis: (łac. Sorgo), sorgo, trawa czy Sudan - rodzaj roślin zielnych z rodziny mjatlikovyh spełnienia obu gatunków rocznych i wieloletnich. Odnosi się do skoku uprawy. Kolebką tego zboża od akademika NI Wawiłow uważane Sudanie i Etiopii i innych krajów północno-wschodniej Afryce, gdzie sorgo zaczął uprawiać w IV wpne W XV wieku, roślina została sprowadzona do Europy, aw XVII - do Ameryki. Największą liczbę odmian sorgo jest nadal obecny w Afryce, gdzie jego znaczenie jest porównywalne z wartością, takich jak pszenica do kultur europejskich. Istnieje wiele rodzajów sorgo: 70 i 24 uprawiany dziki. Są one nieco różne cechy, skład i zakres. Sorgo jest prawdziwy skład witamin i składników mineralnych.

    Według USDA Nutrient Database danych w 100 g płatków zawiera 12-15 procent białka surowego 68 procent węglowodanów 3 procent tłuszczu.

    Roślina ma unikalną kompozycję. Zioło jest bogate w witaminy z grupy B, B1, B2, B6, C, H, PP, kwas foliowy, mikro- i makroelementy (potas, magnez, miedź, selen, żelazo, mangan, cynk, molibden, fosfor). Ze względu na skład instalacji ma liczne właściwości mineralnych i leczniczych, które są powszechnie używane w dziedzinie medycyny w Azji.

    Sudan trawa jest zalecany do żywności dla diabetyków, ponieważ jego unikalna kompozycja prowadzi aktualizację komórek kostnych. Lecznicze składniki roślinne również stymulować produkcję hemoglobiny są użyteczne przy leczeniu chorób skóry, narządów układu pokarmowego i zaburzeń układu nerwowego.

    Najważniejsze cechy:

    • Nie zawiera glutenu, nadaje się do żywności dietetycznej.
    • Obniża poziom cukru we krwi i pomaga konwertować węglowodany w glukozę.
    • Tiamina jest częścią płatków pomaga ustalić trawienie poprawy zheludka.Vitamin PP i biotynę zawartych w zbożach, przyczyniają się do rozkładu tłuszczów, stymuluje wytwarzanie korzystnych aminokwasy, witaminy A, D i hormonów sterydowych.
    • Skutecznym przeciwutleniaczem i środek przeciwzapalny. W 1 g sorgo zawiera do 62 mg związków polifenolowych. Dla porównania, jagody, które zawsze uważane mistrz na zawartość tych korzystnych właściwości, są tylko 5 mg na 100 g chroni organizm przed niekorzystnymi czynnikami środowiskowymi, niszczącego wpływu starzenia, alkoholu i tytoniu.
    • Przyczynić się do poprawy mózgu, układu nerwowego i układu krążenia.
    • Obniża holesterina.Yavlyaetsya źródło kwasu foliowego, która zapobiega rakowi i wspiera system odpornościowy.
    • To ułatwia transport tlenu.
    • To stymuluje produkcję hemoglobiny.
    • Promuje lipolizę i metabolizm proces doskonalenia.
    • Bogatych w wapń, cynk, selen, magnez, fosfor, potas, żelazo, miedź, molibden.
    • Sprzyja syntezie kwasów tłuszczowych, cholesterolu, hormonów steroidowych, oraz witaminy A i D w syntezie białek, aminokwasy, tworzenie niacyny (witamina PP), synteza białka i transport tlenu przez czerwone krwinki.
    • Zboże zawiera kwas askorbinowy, witaminy z grupy B - tiaminy, ryboflawina, niacyna, pirydoksynę.
    • Grupy takie bogate witaminy B1, B2, B6, C, PP, N.

    Wskazania do stosowania:

    • Jest zalecany do żywności dla niemowląt.
    • Chorych i starszych w celu promowania zdrowia.
    • Na diecie kobiet w ciąży i matek karmiących.
    • Osoby z nietolerancją glutenu,
    • Osób ze skłonnością do reakcji alergicznych
    • Dla diabetyków żywności dietetycznej.
    • Jest zalecany do zaburzeń nerwowych.
    • W przypadku chorób przewodu pokarmowego i zaburzeń metabolicznych.
    • W leczeniu chorób błon śluzowych i skóry.

    Składniki: zboża mąka sorgo. 100 g produktu zawierał 388 kcal: węglowodany - 66 g; woda - 9 g; Białko - 11 g; Tłuszcze - '11

    Produkt: 500 g.

    Dawkowanie i podawanie: z mąki sorgo można wytwarzać w wielu różnych wyrobów cukierniczych i deserów, wykorzystać jako panierki do hamburgerów (mięso, ryby, etc.), jak również inne naczynia do smaku i dyskrecji.

    Przeciwwskazania idiosynkrazji składniki, wzdęcia, flory jelitowej równowagi.

    Warunki przechowywania: przechowywane w suchym i ciemnym miejscu niedostępnym dla dzieci w temperaturze od +2 C do 25 ° C? Okres ważności 12 miesięcy. Nie należy stosować leku po upływie terminu ważności zamieszczonego na opakowaniu.

    Producent: Ltd. "Szparagi-LTD" Ukraina.

    Opis: (łac. Sorgo), sorgo, trawa czy Sudan - rodzaj roślin zielnych z rodziny mjatlikovyh spełnienia obu gatunków rocznych i wieloletnich. Odnosi się do skoku uprawy. Kolebką tego zboża od akademika NI Wawiłow uważane Sudanie i Etiopii i innych krajów północno-wschodniej Afryce, gdzie sorgo zaczął uprawiać w IV wpne W XV wieku, roślina została sprowadzona do Europy, aw XVII - do Ameryki. Największą liczbę odmian sorgo jest nadal obecny w Afryce, gdzie jego znaczenie jest porównywalne z wartością, takich jak pszenica do kultur europejskich. Istnieje wiele rodzajów sorgo: 70 i 24 uprawiany dziki. Są one nieco różne cechy, skład i zakres. Sorgo jest prawdziwy skład witamin i składników mineralnych.

    Według USDA Nutrient Database danych w 100 g płatków zawiera 12-15 procent białka surowego 68 procent węglowodanów 3 procent tłuszczu.

    Roślina ma unikalną kompozycję. Zioło jest bogate w witaminy z grupy B, B1, B2, B6, C, H, PP, kwas foliowy, mikro- i makroelementy (potas, magnez, miedź, selen, żelazo, mangan, cynk, molibden, fosfor). Ze względu na skład instalacji ma liczne właściwości mineralnych i leczniczych, które są powszechnie używane w dziedzinie medycyny w Azji.

    Sudan trawa jest zalecany do żywności dla diabetyków, ponieważ jego unikalna kompozycja prowadzi aktualizację komórek kostnych. Lecznicze składniki roślinne również stymulować produkcję hemoglobiny są użyteczne przy leczeniu chorób skóry, narządów układu pokarmowego i zaburzeń układu nerwowego.

    Najważniejsze cechy:

    • Nie zawiera glutenu, nadaje się do żywności dietetycznej.
    • Obniża poziom cukru we krwi i pomaga konwertować węglowodany w glukozę.
    • Tiamina jest częścią płatków pomaga ustalić trawienie poprawy zheludka.Vitamin PP i biotynę zawartych w zbożach, przyczyniają się do rozkładu tłuszczów, stymuluje wytwarzanie korzystnych aminokwasy, witaminy A, D i hormonów sterydowych.
    • Skutecznym przeciwutleniaczem i środek przeciwzapalny. W 1 g sorgo zawiera do 62 mg związków polifenolowych. Dla porównania, jagody, które zawsze uważane mistrz na zawartość tych korzystnych właściwości, są tylko 5 mg na 100 g chroni organizm przed niekorzystnymi czynnikami środowiskowymi, niszczącego wpływu starzenia, alkoholu i tytoniu.
    • Przyczynić się do poprawy mózgu, układu nerwowego i układu krążenia.
    • Obniża holesterina.Yavlyaetsya źródło kwasu foliowego, która zapobiega rakowi i wspiera system odpornościowy.
    • To ułatwia transport tlenu.
    • To stymuluje produkcję hemoglobiny.
    • Promuje lipolizę i metabolizm proces doskonalenia.
    • Bogatych w wapń, cynk, selen, magnez, fosfor, potas, żelazo, miedź, molibden.
    • Sprzyja syntezie kwasów tłuszczowych, cholesterolu, hormonów steroidowych, oraz witaminy A i D w syntezie białek, aminokwasy, tworzenie niacyny (witamina PP), synteza białka i transport tlenu przez czerwone krwinki.
    • Zboże zawiera kwas askorbinowy, witaminy z grupy B - tiaminy, ryboflawina, niacyna, pirydoksynę.
    • Grupy takie bogate witaminy B1, B2, B6, C, PP, N.

    Wskazania do stosowania:

    • Jest zalecany do żywności dla niemowląt.
    • Chorych i starszych w celu promowania zdrowia.
    • Na diecie kobiet w ciąży i matek karmiących.
    • Osoby z nietolerancją glutenu,
    • Osób ze skłonnością do reakcji alergicznych
    • Dla diabetyków żywności dietetycznej.
    • Jest zalecany do zaburzeń nerwowych.
    • W przypadku chorób przewodu pokarmowego i zaburzeń metabolicznych.
    • W leczeniu chorób błon śluzowych i skóry.

    Składniki: zboża mąka sorgo. 100 g produktu zawierał 388 kcal: węglowodany - 66 g; woda - 9 g; Białko - 11 g; Tłuszcze - '11

    Produkt: 500 g.

    Dawkowanie i podawanie: z mąki sorgo można wytwarzać w wielu różnych wyrobów cukierniczych i deserów, wykorzystać jako panierki do hamburgerów (mięso, ryby, etc.), jak również inne naczynia do smaku i dyskrecji.

    Przeciwwskazania idiosynkrazji składniki, wzdęcia, flory jelitowej równowagi.

    Warunki przechowywania: przechowywane w suchym i ciemnym miejscu niedostępnym dla dzieci w temperaturze od +2 C do 25 ° C? Okres ważności 12 miesięcy. Nie należy stosować leku po upływie terminu ważności zamieszczonego na opakowaniu.

    Producent: Ltd. "Szparagi-LTD" Ukraina.

    Весь опис

    Charakterystyki

    • Waga, g 500

    Odzewy

  • Charakterystyki Sorgo mąka

    • Waga, g 500
  • Odzewy Sorgo mąka

    Zostaw recenzję
  • Fotografie Sorgo mąka

Kontakty
premium
Centrum fungoterapii, bioregulacji i ajurwedy w Kijowie
На ub.ua 9 lat
Adres:

03022, Ukraina, Kijowska, Kijow, ul. Lomonosov, dom 29

Numer telefonu: +38 (093) 688-25-XX Pokazać telefony
 
Napisać zawiadomienia
Wybierzcie formę zwrócenia :
 
 
 
Zamówić dzwonek
person
phone
email
record_voice_over
create